top of page

OVER ONS

Bij Mentalis Care zetten we ons in voor het ondersteunen van ondernemingen in de welzijns- en gezondheidssector. We geloven dat de toenemende administratieve complexiteit en de eis voor investeringen vragen om een gezamenlijke aanpak. Onze focus ligt op het bevorderen van samenwerking en consolidatie.

OVERNAME

Een solide relatie met zaakvoerder(s) staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Gebaseerd op vertrouwen, loyaliteit en een gezamenlijke langetermijnvisie, streven we naar een diepgaande samenwerking. Onze focus op wederzijds respect en loyaliteit draagt bij aan een duurzaam partnerschap en gezamenlijke investeringen in een succesvolle toekomst.

CONSULTANCY

Wij bieden advies op maat in een sfeer van vertrouwen. Of het nu gaat om financiën, strategie of persoonlijke ontwikkeling, we streven ernaar om de individuele behoeften te begrijpen en gepaste ondersteuning te bieden. 

INVESTERING

Indien er sprake is van een veelbelovend initiatief met beperkte eigen financiële middelen, bieden wij ondersteuning aan sterke projecten in de welzijns- en gezondheidssector. Onze steun omvat zowel financiële als strategische ondersteuning, en op verzoek operationele bijstand.

Management

Gedreven door een sterke wil om te slagen, werd er een solide basis gelegd voor constante groei. De managers van Mentalis Care staan zaakvoerders bij waar nodig en vullen de ontbrekende expertise aan vanuit het netwerk.

bottom of page